diumenge, 16 de setembre de 2007

Cerler Vertical Running

Dissabte : Vertical Kilometer
Va ser una cursa molt explossiva i on em va anar molt bé, surto molt ràpid i tiro amunt i amunt amb força, en un tramet de cresta un noi no sap com passar i em fa perdre una mica de temps però arribo a dalt en 35min. La Maite també fa una bona ascenció amb un crono de 1h03min, i això que puja xerrant i animant a tothom, es una makina!!!

Diumenge: Vertical Race (16km +/- 1400m Desnivell)
El mateix dia finalment la Maite es disposa a fer la seva primera cursa de muntanya, les pedres ja tremolaven....
Vaig sortir reservant i ràpidament em vaig situar força envant, la primera pujada molt bé, a la baixada vaig enllaçar amb el tercer grupet capdavanter, però quan era planer va i decideixo apretar el ritme em foto l'ensopegada fotenme de lloros i picant al terra amb els genolls, m'aixeco ràpid però em fa molt mal i em deixo caure al terra un altre cop, em miro el genoll dret i el tinc amb sang, les mans també, m' espero a que se'm passi, el grupet del darrera passa m'ofereix ajuda, els hi dic que no fa falta, em vaig netejant una mica amb aigua amb fang, finalment m'aixeco i continuo caminant fins l'avituallament, on em netejo bé. Ara penso, continuo la cursa o plego per reservar per Zegama a una setmana vista, però penso que mai he plegat d'una cursa i decideixo continuar a ritme més suau, caminant i corrent, l'Antonio d'Arriba m'encoratje i finalment faig una cursa bastant bona i tot amb 2h26min.
La Maite arriba a meta com una campiona, ultima però perque tots els demés que anaven amb ella van plega, ella els guanya per KO tècnic!!!

L'organització impecable, bons regals amb l'inscripció incloent sopar dissabte i dinar diumenge, molt bona organització i bon tracte!!!

Cap comentari: