dilluns, 12 de maig del 2008

Aigua, entrenos i bodes

Aquest cap de setmana ha estat un cap de setmana passat per aigua, el dissabte teniem intenció de fer un gran entrenament a peu, i tot i l'aigua es va poder fer, tot i no poder ser tot el mutanyero que voliem.

Quedem el dissabte a les 7:30 amb el Joan i a les 8 ja estvem empapant-os per Colldejou, pujant cap a la Miranda, primer per la pista del coll del Joanet, cap al coll de guix i per la drecera d'en Ramonet, fent el cim de la Miranda.

Ara pista fins a Llaberia i remutada fins la portella de llaberia pasant pel GR i per algun que altre torrencial de rius i aigua, el Joan aguanta bé i amb la pluja es creix, aixi que decidim allargar l'entreno, i tirem per un PR cap a la Torre de Fontaubella, i després pujem al coll roig pel cami de l'alzinar, per arribar a Colldejou pel GR novament, total de 4 hores amb diluvi, una mica de natació i 32 km amb 1600 metres de desnivell positiu.

Per la tarda boda, i festa nocturna, algun cubatilla que va caure i a dormir a les 6.

El diumenge a la tarda fem un tomb a les muntanyes del Bres, fent el cim de O'Puigvoltor, ja amb poca aigua, tot i que al final un altre ramat d'aigua ens va batejar, aqui uns 14 km i 600 metres positius, amb 1h40m.